Live acumSerial: Fetita mea
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 00:00

Delia a dat din casă, la Xtra Night Show! Ce planuri are pentru toamnă: ”Suntem în discuții!”

Duminică, Delia a fost naşă de botez pentru cel de-al doilea copil al surorii ei! Cu o noapte înainte de eveniment, artista şi-a încântat fanii într-unul din cluburile scumpe din Mamaia!

Duminică, Delia a fost naşă de botez pentru cel de-al doilea copil al surorii ei! Cu o noapte înainte de eveniment, artista şi-a încântat fanii într-unul din cluburile scumpe din Mamaia!

Astfel, în cadrul unui interviu la Xtra Night Show, Delia a mărturisit care este cea mai mare temere legată de botezul nepoțelului ei.

Citește și: Star Matinal. Delia Matache și-a creștinat nepoțelul. Primele imagini de la botez

”Nu am emoții. Singura emoţie pe care o am pentru ziua de mâine este că va fi foarte cald şi nu ştiu cu ce să mă îmbrac.”, a mărturisit ea.

Întrebată cum va fi botezul, ea a mărturisit că nu cunoaște detalii: ”Habar nu am. Nu m-am ocupat eu. Eu mă duc, ţin copilul în brate. Am emoţii când trebuie să ţin un copil mic în braţe. Mai mare panica o am cu ce mă îmbrac mâine.”, a mai spus ea.

Da, este adevărat! DELIA a plecat, din nou, în vacanţă, iar imaginile sunt DE VIS. Ce locaţie a ales, de această dată, jurata de la X Factor

De asemenea, ea a dezvăluit că în toamnă urmează o vacanță în Maldive: ”La toamnă, da. Suntem în discuţii petru Seychelles. Maldive o să fie din toamnă când vine sezonul bun, că acum e ploios. Şi pe Africa de sud suntem în căutări. Că ăştia mi se pare că sunt invers ca şi anotimp cu noi.”, a mai dezvăluit cântăreața..


Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro