Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

Delia vrea să plece în vacanță! Care este locul unde își dorește să ajungă cât mai curând posibil! "Am un dor de ducă!"

Delia, o împătimită a plimbărilor, își dorește cu orice preț să plece int-o vacanță cât mai curând posibil. Vedeta a dezvăluit unde ar vrea să ajungă de îndată ce va fi posibil.

Prima vacanță pe care o va face, Delia va alege "zone curate.", nu vrea să riște. Călătoriile sunt una dintre pasiunile artistei.

"Am stat acasă și a fost o perioadaîn care m-am odihnit, mi-am făcut o rutină foarte plăcută, m-am odihnit. Am lucrat pentru noul album pe care am să-l lansez. Am filmat un videoclip pentru piesa "Cum era". A fost o experiență interesanta, pentru vcă am fost trei oameni.S-a filmat în garaj la mine.A fost foarte interesant. N-am știut că se poate filma un clip așa."

Delia, foc și pară! Concertul ei drive-in a fost interzis: "Am făcut o petiție, poate o să-l susținem. În alte țări s-a dat voie!"

Artista ar alege ca destinație o zonă sigură, unde sa nu fie risc de îmbolnăvire și nici să fie nevoită să stea în carantină.

"M-aș duce orinde. Am un dor de ducă."

Delia a fost plecată la munte în prima zi dupa ce România a ieșit din starea de urgență. Iși dorește să mai viziteze țara, în special în zonrlede munte, în perioada următoare.

Urmăriți mai multe, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Xtra Night Show.