Live acumObservator 06
Prime Time 20:25Chefi la cutite

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 00:00

Dezvăluirea momentului la „Asia Express”! Ce i-a împiedicat pe Șerban și George să ajungă în finală! „Asta ne-a costat...”

Aventura în competiţia „Asia Express” sezon 2 a luat sfârșit pentru Șerban Copoț și George Vintilă, după ce concurenții au primit un elefant roșu! Totuși, ce greșeală i-a costat atât de scump

Aventura în competiţia „Asia Express” sezon 2 a luat sfârșit pentru Șerban Copoț și George Vintilă, după ce concurenții au primit un elefant roșu! Totuși, ce greșeală i-a costat atât de scump

Invitați la emisiunea „Xtra Night Show”, cei doi concurenți au dezvăluit ce i-a împiedicat să intre în marea finală „Asia Express” sezon 2, deși au luptat din plin și au dat tot ce au avut mai bun.

Chiar dacă au fost ceva mai odihniți față de celelalte vedete din concurs, datorită nopții petrecute la hotel, Șerban Copoț și George Vintilă nu au reușit să ajungă printre primii la punctul de întâlnire cu Gina Pistol și acest lucru i-a costat extrem de scump!

În cutia de lemn s-a aflat un elefant roșu, ceea ce înseamnă că aventura celor doi la „Asia Express” sezon 2 s-a oprit aici, chiar înainte de finala din Mumbai!

Momentan, în cursa de la „Asia Express” sezon 2 mai sunt echipele formate din Oase și CRBL, Ruby și Robert și Cocuța cu Bogdan.

AVENTURA „ASIA EXPRESS” SEZON 2 CONTINUĂ DUMINICĂ, DE LA ORA 20:00, LA ANTENA 1!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro