Căutare Live

Elena Ionescu, detalii neașteptate din viața personală. Cum se înțelege cu fostul soț: ”Comunicăm de dragul copilului”

Elena Ionescu a dezvăluit cele mai neașteptate informații despre viața sa personală și despre relația pe care o are cu fotul soț, Dragoș Răzvan Stanciu.

Elena Ionescu a dezvăluit cele mai neașteptate informații despre viața sa personală

Instagram

Elena Ionescu se numără printre cele mai frumoase și apreciate artiste de la noi din țară. Aceasta este foarte discretă în ceea ce privește viața sa personală și relație pe care o are cu fostul soț, însă a decis să dea toate cărțile pe masă și să vorbească despre aceste detalii la Xtra Night Show.

Artista și Dragoș Răzvan Stanciu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar din rodul iubiri lor s-a născut un băiețel minunat. Cei doi s-au căsătorit în anului 2018, iar un an mai târziu au hotărât să meargă pe drumuri separate și să divorțeze.

Ce relație are Elena Ionescu cu fostul soț

Invitată în cadrul emisiunii Xtra Night Show, Elena Ionescu a abordat mai multe subiecte din viața personală, printre care se numără și cel care i-a fost partener de viață. Aceasta a măturisit că nu și-a mai dorit să se împace cu fostul soț, deși au apărut tot felul de zvonuri.

Artista a scos în evidență faptul că băiețelul ei înseamnă foarte mult pentru ea, lucru pentru care a ales să păstreze o relație strânsă de prietenie cu tatăl lui.

Citește și: Elena Ionescu, rochia ultra-scurtă și vaporoasă. Artista a fost la un pas de un accident vestimentar

"În general sunt foarte fermă. Mă bucur din suflect că am ajuns cumva de dragul copilului să comunicăm foarte bine, să avem o relație civilizată. Cred că cel mai inteligent cedează, asta e premiza după care mă ghidez în viață, iar pentru a nu avea niciun fel de sentimente sau Răzvănel să nu aibă niciun fel de problemă cu treaba asta, am convenit că este cel mai bine să rămânem separați, dar să ne înțelegem ca doi oameni civilizați.", a mărturisit cântăreața.

Elena Ionescu a mai afirmat faptul că nu a mai rămas loc de împăcare cu Dragoș. Vedeta a mai devăluit faptul că este cel mai bine așa pentru ea, dar și pentru băiețelul lor.

"El s-a obișnuit așa, nu a simțit trecere pentru că era foarte mic atunci când noi ne-am despărțit.", a mai adăugat ea.

Artista a mai vorbit și despre experiența pe care o trăiește în cadrul emisiunii "Mămici de Pitici cu Lipici".

Elena Ionescu, fotografie incendiară în piscină

Elena Ionescu, fosta membră a trupei Mandinga, a făcut furori pe contul oficial de Instagram cu o fotografie incendiară în costum de baie. Aceasta este foarte activă pe rețelele sociale și își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai frumoase momente din viața sa, însă de data aceasta a dus totul la un alt nivel și a pus pe jar publicul masculin cu formele sale apetisante.

Citește și: Elena Ionescu, mai provocatoare ca niciodată. Cum arată frumoasa brunetă într-o pijama extrem de sexy

Artista a avut parte de o escapadă binemeritată la munte cu fetița sa și cu Sânziana Buruiană, însă nu a uitat să imortalizeze fiecare moment special, printre care se numără și o sedință foto în piscină. Vedeta a îmbrăcat cel mai provocator costum de baie, care i-a scos în evidență atuurile fizice, în special bustul generos, posteriorul bombat și talia de invidiat.

Emisiune oferită de
Emisiune oferită de
Ultimele știri
x