Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30X Factor

Karmen, de urgență la spital cu fetița ei! Ce a pățit nepoata lui Adi Minune

Sofia Maria, nou-născuta lui Bogdan Căplescu și a partenerei sale, Karmen, a fost internată de urgență, după ce mama ei a fost alertată de semnele unei contaminări contractate de fetiță și a dus-o în grabă la spital.

Karmen și fetița ei, au fost testate pentru infectarea cu noul coronavirus și au rămas împreună în stare de internare.

În pofida temerilor declanșate când Sofia a făcut febră acum ceva zile, s-a adeverit, în urma analizelor de la spital, că mama și fiica nu suferă de COVID-19, însă nu a fost suficient pentru ca fata lui Adrian Minune, Karmen, să răsufle ușurată în privința sănătății micii ei comori.

Karmen a cântat melodia lui Betty Blue, lansată împreună cu tatăl ei, Florin Salam! Cum s-a decurcat fiica lui Adrian Minune

Medicii au constatat, totuși, că micuța suferă de o infecție.

Dincolo de asta, după ce a fost internată, Sofia Maria Rosa se confruntă cu o problemă în plus, întrucât nu se poate obișnui cu aspectul neprietenos al echipamentelor de protecție cu care sunt acoperite cadrele medicale din spital.

Cântăreața a informat că „Sofia are o infecție, de aceea suntem internate în spital. Ne-am făcut testele de COVID-19 și suntem bine. Ieri seară ne-am mutat pe secție, unde avem mult mai mult personal și asistentele și doctorii pot veni fără a mai fi echipați și Sofia nu se mai sperie de ei“.

În ciuda faptului că Karmen și Sofia au fost mutate într-un loc din spital care îi priește copilului, mămica se confruntă în continuare cu o atitudine pesimistă.

Artista a declarat că îi este și mai dificil în această a doua izolare de la spital, care este chiar mai rea decât izolarea de la propriul domiciliu, întrucât cele două nu pot fi vizitate nici măcar de cel mai important bărbat din viața lor, Bogdan Căplescu, omul cu care Karmen s-a căsătorit anul trecut.

Karmen Minune și soțul ei fac primele declarații despre despărțire. Bogdan Căplescu: „Eu am rugat-o să arhiveze pozele cu noi”

Aceasta a declarat că „aș fi preferat să fiu acasă și să mă ia soțul meu în brațe (…) Dar cel mai important pentru bebelușa mea este să fie ea sănătoasă“.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Xtra Night Show ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Video