Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Adela

Declarații șoc! Fiul lui Brigitte a dormit în parc! "Cerșeam de la oameni câte un leu să îmi iau o sticlă de apă și de ale gurii" | Video

După ce a fost dat afară din casă, Robert, fiul lui Brigitte a dormit în parc. Tânărul a transmis un mesaj impresionant mamei lui.

Scandal fără precedent între Brigitte Pastramă, fosta soție a lui Ilie Năstase, celebrul tenismen, și fiul ei, Robert. După ce a fost dat afară din casă, tânărul a dormit în parc.

Război pe moștenire între Brigitte și fiul ei! Tânărul face dezvăluiri incredibile despre mama sa, căreia îi aduce acuzații grave! |Video

Cerșeam bani de la oameni

"Sunt mai multe bănci pe care am înnoptat. Aveam momente când mai veneam cu câinele meu în parc și mai cerșeam de la oameni câte un leu, câte cinci lei, să mai îmi iau și eu câte o sticlă de apă si de ale gurii. Eu stăteam cu câinele îi spuneam lui tot ce aveam pe suflet."

Tânărul a povestit că este pasionat de versuri, deși susține ca mama lui nu a avut niciodata incredere în el. Robert își dorește ca Brigitte să-i asculte versurile pe care le-a compus special pentru ea.

Scandalui moștenirii dintre Brigitte Pastramă și fiul ei ia amploare! Cât de mare este, de fapt, averea lui Robert | Video

De asemenea, tânărul mai povestea că a urmat cursuri de barman, dar fiindca a venit pandemia a fost nevoit sa renunțe. Despre Florin Patsramă, baiatul susține că aceste îi dădea bani atunci când îi cerea, de altfel mai spune că are multe datorii, pe care intenționează sa le achite dupa ce va obține banii din moștenire.

Fostul soț al Brigittei, declarații șoc: "Ar fi bine ca ea să meargă la un doctor"

Băiatul a transmis și un mesaj pentru mama sa

"Dragă mamă, te rog frumos dă-mi echipamentele înapoi, lasă-mă să-mi vad de pasiuni, și chiar dacă nu m-ai susținut niciodată, lasă-mă te rog frumos să fac artă, pentru că știu că pentru asta sunt făcut în lumea asta." a fost mesajul lui Robert.