Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 00:00

Fiul lui Brigitte, dat afară din casă de nenumărate ori: "Am mai dormit și pe bancă și la metrou, am dormit pe unde am apucat, nu mi-a fost rușine"

Robert Sfăt a fost invitat la Xtra Night Show, unde a povestit despre relația dintre el și mama sa și despre problemele care au mai existat între ei. Tânărul susține că mai trecut prin situații când a fost dat afară din casă și a dormit la metrou sau pe bancă.

Fiul lui Brigitte se afla în scandal cu propria mama, după ce aceasta l-a dat afară din casă, acuzându-l ca i-a furat mașina, după ce ar fi consumat substanțe interzise.

Fiul lui Brigitte Pastramă, declarații absolut surprinzătoare despre mama sa! "M-a dat desculț afară din casă

"Am mai dormit și pe bancă și la metrou, am dormit pe unde am apucat, nu mi-a fost rușine" Am stat , am vorbit cu boschetarii, i-am respectat și pe aia de la om la om."

Robert a mai vorbit în platoul de la Xtra Night Show și despre experiența pe care a trăit-o în perioada în care mama sa Brigitte a fost căsătorită cu Ilie Năstase, iar el locuia în casa tensimenului.

Bombă în showbiz! Brigitte Pastramă a ajuns la Poliție!

Urmăriți declarațiile uluitoare ae tânărului Robert Sfăt, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Xtra Night Show.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro