Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Film: Asasin american

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Peripeții în vacanță! Motivul pentru care Flick s-a speriat în Indonezia. „Te condamnă la moarte”

Flick a povestit, la „Xtra Night Show”, că a avut parte de peripeții în vacanța pe care a petrecut-o în Indonezia, unde, dacă nu ar fi fost atent, s-ar fi putut îmbolnăvi.

„Am ajuns într-un magazin plin de spray-uri împotriva țânțarilor, că e febra denga și e foarte periculoasă. Ăștia au câini pe stradă cum aveam noi în 2000. Și câinii și maimuțele au rabie. Și la ei spitalele ca la noi autostrăzile, adică mai departe...”, a povestit Flick.

„Am fost la pădurea maimuțelor, și când să plătim biletul, am fost întrebați dacă ne-am făcut vaccinul. M-am speriat așa un pic. Nu am mai intrat”, a mai spus el.

Flick a amintit și despre problema drogurilor din Indonezia. „La cocaină e pedeapsă capitală. Te condamnă la moarte”, a spus el.

Urmăriți clipurile de mai sus din „Xtra Night Show”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video!