Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Raman cu tine

XtraNightShow

VEZI EDITII INTEGRALE

Fostul soț al Brigittei, declarații șoc: "Ar fi bine ca ea să meargă la un doctor"

Fostul soț al Brigittei, Ovidiu Torj, a făcut declarații șoc în direct la Xtra Night Show. Bărbatul este de părere că Brigitte ar avea probleme medicale.

Ovidiu Torj, fostul soț al Brigittei a intrat în direct prin telefon la emisiunea moderată de Dan Capatos unde i-a luat apărarea lui Robert.

Război pe moștenire între Brigitte și fiul ei! Tânărul face dezvăluiri incredibile despre mama sa, căreia îi aduce acuzații grave! |Video

Bărbatul nu crede că Robert, băiatul pe care o perioadă de timp, cât a fost căsatorit cu Briggite, și pe care l-a crescut, ar fi capabil de acuzațiile care i se aduc, acelea legate de consumul substanțelor interzise.

Povestea de viață a lui Robert Sfăt, fiul lui Brigitte! "Mi-au dat niște colegi să trag dintr-o țigarâ, mai specială, să zicem"

Brigitte are împreună cu Ovidiu Torj, fostul ei soț, o fiica. Bărbatul este de părere că atitudinea Brigittei nu este una corectă, iar despre băiat a avut numai cuvinte de laudă.

"Este un tip sufletist, are o personalitate puternică. E un tip care nu minte, nu face prostii, un tip foarte educat, citit. Eu nu cred ca s-a drogat. Fiica mea mi-a povestit despre el ca e ok," au fost cuvintele bărbatului la adresa lui Robert.

Fiul lui Brigitte, dat afară din casă de nenumărate ori: "Am mai dormit și pe bancă și la metrou, am dormit pe unde am apucat, nu mi-a fost rușine"

Bărbatul este de părere ca Brigitte suferă de anumite afecțiuni.

"Ar fi bine poate, ca ea să meargă la un doctor, poate are o problemă, poate trece prin anumite stări,"au fost vorbele lui Ovidiu Torj, fostul soț al Brigittei.

Fiul lui Brigitte Pastramă, declarații absolut surprinzătoare despre mama sa! "M-a dat desculț afară din casă"

Urmăriți toate declarațiile fostului soț al lui Brigitte, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Xtra Night Show.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro