Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

Fostul soț al Brigittei, declarații șoc: "Ar fi bine ca ea să meargă la un doctor"

Fostul soț al Brigittei, Ovidiu Torj, a făcut declarații șoc în direct la Xtra Night Show. Bărbatul este de părere că Brigitte ar avea probleme medicale.

Ovidiu Torj, fostul soț al Brigittei a intrat în direct prin telefon la emisiunea moderată de Dan Capatos unde i-a luat apărarea lui Robert.

Război pe moștenire între Brigitte și fiul ei! Tânărul face dezvăluiri incredibile despre mama sa, căreia îi aduce acuzații grave! |Video

Bărbatul nu crede că Robert, băiatul pe care o perioadă de timp, cât a fost căsatorit cu Briggite, și pe care l-a crescut, ar fi capabil de acuzațiile care i se aduc, acelea legate de consumul substanțelor interzise.

Povestea de viață a lui Robert Sfăt, fiul lui Brigitte! "Mi-au dat niște colegi să trag dintr-o țigarâ, mai specială, să zicem"

Brigitte are împreună cu Ovidiu Torj, fostul ei soț, o fiica. Bărbatul este de părere că atitudinea Brigittei nu este una corectă, iar despre băiat a avut numai cuvinte de laudă.

"Este un tip sufletist, are o personalitate puternică. E un tip care nu minte, nu face prostii, un tip foarte educat, citit. Eu nu cred ca s-a drogat. Fiica mea mi-a povestit despre el ca e ok," au fost cuvintele bărbatului la adresa lui Robert.

Fiul lui Brigitte, dat afară din casă de nenumărate ori: "Am mai dormit și pe bancă și la metrou, am dormit pe unde am apucat, nu mi-a fost rușine"

Bărbatul este de părere ca Brigitte suferă de anumite afecțiuni.

"Ar fi bine poate, ca ea să meargă la un doctor, poate are o problemă, poate trece prin anumite stări,"au fost vorbele lui Ovidiu Torj, fostul soț al Brigittei.

Fiul lui Brigitte Pastramă, declarații absolut surprinzătoare despre mama sa! "M-a dat desculț afară din casă"

Urmăriți toate declarațiile fostului soț al lui Brigitte, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Xtra Night Show.