Căutare Live

Frații Ristei, primele declarații după eliminarea din Asia Express. Au fost sabotați de blonde?

Frații Ristei au intrat în legătură directă, prin Skype, la Xtra Night Show, după eliminarea din Asia Express. ”A fost vorba de ghinion”, au spus cei doi, care pare că au fost trădați de blonde în ultima etapă din Filipine.

"E vorba de noroc într-o pare proporție tot ce se întâmplă în Asia Express. Eu nu prea cred în zile proaste sau în karma, dar de data aceasta chiar am avut ghinion", a declarat Florin Ristei, la Xtra Night Show.

Au fost frații Ristei trădați de blonde, la Asia Express?

Ajunși în cea de-a două cursă pentru ultima șansă din Filipine, Risteii n-au primit "vot de încredere" de la Alina Ceușan și Carmen Grebinișan. Blondele au dat banii celeilalte echipe, Abagiu și Radu, iar Carmen a avut o remarcă ce a stârnit hohote de râs: Am vrut să-i donez banii lui Ristei. Vreau să vadă cum este să ai o femeie care aduce bani acasă!”, a spus concurenta, care a mers apoi către Abagii, pentru înmânarea avantajului.

Frații Ristei au fost eliminați din Asia Express, sezoznul 3

Dan și Florin Ristei au părăsit competiția, după ce au pierdut cursa pentru ultima șansă și biletul spre Taiwan, în fața lui Alex Abagiu și Radu, echipă care merge mai departe în competiție!

Răzvan Fodor, despre afecțiunea care l-a pus în dificultate în "Asia Express": "Amețisem, nu mai puteam&q... Carmen Dorobăţ, managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi: "Virusul se va răspândi oricum. Asimptomaticii s...
Ultimele știri