Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Gina Pistol a făcut dezvăluiri despre sezonul 3 Asia Express! Ce se întâmplă în Taiwan: „Apar reguli noi, se schimbă totul”

Gina Pistol a făcut dezvăluiri neașteptat despre sezonul 3 al emisiunii Asia Express, despre care a mărturisit că este cel mai dificil de până acum.

Gina Pistol a făcut o comparaţie a sezonului 3 din Asia Express cu cele precedente, în ceea ce priveşte gradul de dificultate al probelor la care au fost supuşi concurenţii și, potrivit acesteia, misiunea vedetelor rămase în competiție va deveni din ce în ce mai grea!

Vedetele din sezonul 3 Asia Express au trecut prin aventuri pline de adrenalină în Filipine, dar în curând acțiunea se mută în Taiwan, iar lucrurile vor deveni mult mai complicate!

După fiecare zi, concurenții sunt mai aproape de marele premiu al emisiunii.

Ce a dezvăluit Gina Pistol despre sezonul 3 al emisiunii Asia Express? Află totul urmărind materialul video de mai sus, din Xtra Night Show!

Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii Asia Express

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro