Gina Pistol, despre problemele pe care le-a întâmpinat în „Asia Express”: „Erau flori de mucegai pe pereți”

Gina Pistol a vorbit despre problemele întâmpinate în „Asia Express”, sezonul 2. Ea a povestit, la „Xtra Night Show”, că a mâncat din vase spălate într-un mod inedit și că a fost chinuită de mucegai într-un hotel.

Gina Pistol a vorbit despre problemele întâmpinate în „Asia Express”, sezonul 2. Ea a povestit, la „Xtra Night Show”, că a mâncat din vase spălate într-un mod inedit și că a fost chinuită de mucegai într-un hotel.

„Trezirea la trei jumătate dimineaţa, plecarea la cinci, cu bagajele, că se pune când eram cu bagajele la maşină. Pe lângă părţile frumoase de care noi avem parte în această emisiune avem şi părţi mai puţin frumoase pe care voi cei de acasă nu le vedeţi”, a spus Gina Pistol.

Însă, nu ora de trezire a speriat-o pe Gina Pistol, ci condițiile de cazare sau de masă.

„Noi mai devreme am mâncat și acum mă uit la doamnele care spală vasele (pe malul apei, n.r.)”, a spus ea.

„Am ajuns, după o zi de stat pe teren, într-un hotel în care nu nu aș vrea să mă mai întorc vreodată. Unele dintre camere au fost poziționate la subsol, unde aveam flori pe perete și nu erau flori naturale sau… Erau flori de mucegai și mirosea foarte rău a igrasie. Mirosul acela îțepător te împiedica să stai mai mult de cinci minute, că te ustura nasul”, a mai povestit Gina Pistol.

Ea a mai spus că a mâncat o conservă de ton în mașină, pe genunchi.

Într-una dintre serile din aventura „Asia Express”, Iuliana și Marga au tras lozul câștigător – au dormit în secția de poliție. „Ne-au păzit 30 de oameni”, a spus Marga.

Asia Express, cel mai dur reality show al momentului, revine la Antena 1 duminică, 10 februarie, de la ora 20.00. Noul sezon va avea trei zile de difuzare, duminică, luni şi marţi şi va aduce schimbări şi în structura competiției. Nouă perechi de vedete se aventurează prin Sri Lanka şi India într-o călătorie unică, în care trebuie să se descurce cu un dolar pe zi, să îşi găsească singuri mâncare, cazare şi transport. Lupta se dă pentru premiul de 30.000 de Euro şi pentru mândria de a avea în „portofoliu” o asemenea performanţă la nivel personal.

Ultimele știri