Imagini de colecţie de la nunta lui Alin Oprea, evenimentul care a avut loc în urmă cu peste 20 de ani | Video

Alin Oprea şi soția lui au avut parte de o nuntă de vis, la care au petrecut împreună cu cei peste 500 de invitaţi. Imagini de colecție de la marele eveniment care a avut loc în urmă cu peste douăzeci de ani.

Alin Oprea şi soția lui au avut parte de o nuntă de vis, la care au petrecut împreună cu cei peste cinci sute de invitaţi.

În primăvara lui 1999, trupa Talisman era pe val. Tot atunci a avut loc nunta jumătății blonde a trupei. Alin Oprea și-a cunoscut soția în 1997, după un concert la Buzău. Chiar a doua zi după lansarea hit-ului "Atât de singur".

citește și: Axinte, amenințat de fosta soție a lui Alin Oprea. Motivul este halucinant. "M-a amenințat. I-a trimis mesaje soției mele" | Video

A văzut-o în public, a plăcut-o si a invitat-o la un film și la restaurant. La un an și ceva de la prima întâlnire, Alin a decis să se căsătorească cu aleasa lui.

Pe 24 aprilie 1999, la Primăria Sectorului 1, Alin Oprea se căsătorea și spera ca va fi pentru toata viața.

Asortați din cap până în picioare, atât Alin cât și mireasa lui aveau emoții mari.

Nuntă cu 500 de invitați

În fața primăriei erau adunați o mulțime de prieteni, dar si familia. Printre apropiați s-a remarcat și Tavi Colen, colegul de trupa al artistului, dar și Gigi Gheorghiu, după cum arată imaginile, iar începutul evenimentul a fost marcat de un mic incident. Alin Oprea și-a uitat buletinul acasă.

citește și: Alin Oprea, mesaj pentru copiii lui: "Este foarte dureros, o iubesc necondiționat!"

Cavalerul de onoare al cuplului a fost nimeni altul decât Dan Negru și tot el ar fi pus la cale furtul miresei, chiar în direct.

Urmăriți imagini de colecție de la marele eveniment din viața lui Alin Oprea, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Xtra Night Show.

Ultimele știri