Căutare Live

Margherita din Clejani, informații noi! Filmulețul discuției dintre Ioniță, polițist și Marga, din noaptea accidentului, scoate la iveală detalii neștiute! "Ăsta e un motiv de apărare!" |VIDEO

Au apărut informații noi în cazul Margheritei de la Clejani. Un filmuleț cu discuția dintre Marga, Ioniță și un polițist, imediat după accidentul provocat, a scos la iveală noi detalii. În video se discuta despre ce consumase fiica Clejanilor înainte de accident.

După ce inițial s-a spus ca Margherita lua pastile pentru slăbit care i-ar fi indus o anumită stare, ulterior au apărut informațiile cum că fata Clejanilor a luat pastile pentru durerile menstruale, care ar fi indicat în aparatul drug test prezența unor substanțe interzise, după cum declarau protagoniștii.

Dan Capatos, supus unui test antidrog în direct la emisiune! Care este motivul și ce a indicat rezultatul drug-testului! |VIDEO

Într-un video din noaptea accidentului, Margherita a fost surprinsa stând de vorba cu Ioniță despre subiectul consumului substanțelor interzise. În discuție se afla și un polițist care îi informa că în urma testului ar fi vorba despre niște pastile pe care le-ar fi consumat Margherita, ci nu de iarbă, cum se poate auzi în video-ul difuzat la Xtra NIght Show.

Iată filmul discuției dintre cei trei.

Iubitul Margheritei de la Clejani, primele declarații! Tânărul neagă toate acuzațiile care i se aduc! "Am avut o rețetă de la doctorul meu psihiatru"

"Polițist: Cum să vă spun, este ceva cu pastile...

Ioniță: Pastile? Ai văzut?

Polițist: Dacă era iarba, ieșea cannabis.

Ioniță: Deci n-a ieșit iarbă, au ieșit pastile?

Polițist: Doar pastilele astea, care nu știu ce înseamnă.

Ioniță: Pastile, pastile, apar?

Ok, Ce iei? Ăsta e un motiv de apărare.

Polițistul: Da, da, da.

Margherita: Pastile care sunt din farmacie.

Ioniță: Eu acum am înțeles: Știi ce te întreb eu pe tine? Cum faci?

Margherita: Eu știu că sunt niște pastile din farmacie. Ai înțeles?"

Urmăriți mai multe detalii despre cazul Margheritei din Clejani, accesând clipul video de mai sus difuzat la Xtra Night Show.

Ioniță de la Clejani, informații bombă! Ce a consumat Margherita înainte de accident! |Video...
Ultimele știri