Live acum
Prime Time 20:00iUmor extraViral

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

În culise la Bairam! Cele mai iubite trupe de top din anii '90 s-au întălnit la un Bairam

Demenţial! Artiștii care au dispărut din lumina reflectoarelor au fost trași puţin de limbă, după ce trupele din care făceau parte s-au destrămat, prin anii 2000.

Cele mai tari trupe din anii '90 s-au reunit pentru fanii lor, de toate vârstele, şi au fost un show demenţial! Artiștii care au dispărut din lumina reflectoarelor au fost trași puţin de limbă, după ce trupele din care făceau parte s-au destrămat, prin anii 2000.

Au fost idolii unor generații, au lansat HIT-uri după HIT-uri și au avut sute de mii de albume vândute. După 20 de ani, Andre, L.A., 3SE, Pepe și mulți alți artiști și-au dat întălnire la un Bairam, ca pe vremuri.

Petrecerea a început cu trupa L.A. Au debutat în `98 și nu le-a trebuit prea mult ca să devina un fenomen. Treupa L.A. adică Liviu, Andrei și Aurelian, a făcut istorie la sfârșitul anilor `90.

Liviu a fost surprins să vadă că tinerii îi știu piesele: „De unde știți versurile, că erai în burtă la mămica!”

Nici trupa Andre nu a lipsit de la acest concert și fetele au încântat publicul cu versurile pe care le fredonau toți.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video!