Live acumChefi la cutite Sezonul 9
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

În culisele celui de-al 20-lea Revelion prezentat de Dan Negru! Vedetele, „victimele” farselor prezentatorului! Ce a apărut pe paginile lor de Facebook

În culisele celui de al 20-lea Revelion prezentat de Dan Negru este efervescenţă mare! Cu gândul la noul an, vedetele încearcă cea mai bună reţetă pentru a le merge bine.

Revelionul cu numărul 20 prezentat de Dan Negru stă sub semnul farselor! Anda Adam, Romică Ţociu, Irina Loghin, Laura Lavric, Jean de la Craiova, Ozana, Serban Copoţ, Ruby, Daniela Crudu sunt doar câteva dintre vedetele cu care ne vom distra ăn noaptea dintre ani.

Mereu plin de viață, Dan Negru a pregătit câte o „surpriză” pentru fiecare invitat. În prima zi de filmări i-a luat telefonul Andei Adam şi a scris un mesaj șocant pe pagina de Facebook a artistei: „Plec din țară definitiv!”. Anda s-a prins abia când au sunat-o jurnaliştii!

În cea de a doua zi i-a blocat telefonul Cruduţei, a lăsat același mesaj pe facebook-ului lui Ruby şi a încercat să facă acelaşi lucru cu al lui Romică doar că a apucat să scrie doar „Plec din...”.

Ce superstiții au vedetele de Revelion?

„Tot timpul vreau să schimb locul, ca să se schimbe anul. Sărut, dacă ai cu cine... Se zice că este bine să porţi lenjerie roşie”, a dezvăluit Daniela Crudu.