Insula Iubirii cere un sacrificiu! Ispita Irina a fost părăsită la altar: ”Am căzut în depresie. Aveam impresia că nu sunt...”

Irina, frumoasa ispită de la ”Insula Iubirii”, a trecut printr-o dramă cumplită. A fost înşelată înainte să ajungă în faţa altarului, la scurt timp după ce iubitul i-a mărturisit că îşi doreşte să rămână împreună pentru totdeauna.

Într-un interviu sincer, Irina, una dintre cele mai râvnite ispite de la ”Insula Iubirii”, a mărturisit că a suferit teribil din dragoste. După ce a fost înșelată de cel cu care urma să se căsătorească, frumoasa blondă s-a înscris la show-ul ce testează inimile iubiților, încercând să se regăsească.

Au fost împreună un an. S-au cunoscut pe Facebook şi s-au cuplat când ea avea aproape 21 de ani. S-a purtat ireproşabil cu ea. A cerut-o în căsătorie acasă, înainte să plece la o nuntă. S-a pus în genunchi, i-a spus că îi lipseşte ceva de pe deget şi a întrebat-o dacă vrea să fie a lui pentru totdeauna.

Două luni mai târziu, viitorul ei perfect plănuit s-a năruit. A fost înşelată de iubit, care este tot din Galaţi, la două luni după ce a cerut-o în căsătorie. Irina a aflat chiar de la logodnicul ei, în timpul unei discuții telefonice.

”Este și vina mea, pentru că sunt o persoana foarte vulcanică. Dacă era vina doar la el, nu aș fi fost atât de fericită lângă el”, a povestit Irina.

După acel moment, a căzut în depresie. Nu a vrut să o cunoască niciodată pe amanta iubitului. CEi doi au încercat să se împace după despărţire, dar Irina îşi aducea mereu aminte că a fost înşelată şi nu a mai rezistat.

”Sincer, în momentul ăla am căzut într-o depresie, pentru că aveam impresia că nu mai sunt îndeajuns de frumoasă, de bună, nu mai aveam încredere în mine absolut deloc. A durat un an de zile până când mi-am revenit”, a mărturisit ispita.

S-a înscris ca ispită la ”Insula Iubirii” din cauza fostului logodnic. A vrut să renască, să se transforme în cu totul altceva. După întoarcerea din Thailanda, l-a căutat, dorind să îi spună ce are pe suflet.

”Am participat la Insula Iubirii din cauza lui, pentru că am avut nevoie să îmi ies din zona de confort, să renasc, să mă transform în cu totul altceva”, a spus Irina.

Mai multe detalii, în materialul video de mai sus.

Ultimele știri