Căutare Live

Întâmplare nespusă din Asia Express sezonul 1. Ce a făcut Daniela Crudu. Vedeta a fost dată de gol de Dorian Popa

Invitați la Xtra Night Show, o parte dintre foștii concurenți ai emisiunii Asia Express sezonul 1, au povestit despre întâmplările trăite în aventura vieții lor.

Dorina Popa, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu și-au amintit despre aventura lor în Asia Express, sezonul 1. Vedetele au făcut dezvăluirii despre care nu s-a mai vorbit.

'Eram rupți de foame', spunea Liviu Vârciu.

'Au fost seri în care aș fi omorât pentru doi dolari', replica Andrei Ștefănescu.

Vedetele au povestit cum încercau să ascundă bani pentru a avea de mâncare, deoarece în cadrul emisiunii trebuiau să supraviețuiască cu doar 1 dolar pe zi, aceasta fiind una dintre regulile concursului.

Îți mai aduci aminte cum arăta Adda când era însărcinată? |Galerie foto

În acest context, se pare că Daniela Crudu a încercat să ascundă la șoșetă niște bani, pe care ulterior i-ar fi pierdut. Dorina Popa a fost cel care a a dat-o de gol pe vedetă.

Urmăriți mai multe despre întâmplările din spatele camerelor de filmat, tot ce nu s-a văzut la Asia Express sezonul 1, accesând clipul video de mai sus, prezentata în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Care este explicația valului de violențe din ultimul timp? Preşedintele SPE Europol avertizează: "În cazul unor vio... Titanul din Asia Express, din nou Chef la cuțite! Sorin Bontea, dezvăluire uriașă despre Gina Pistol: „Simt asta când o ...
Ultimele știri