Căutare Live

Când apare vaccinul pentru COVID-19? Ion Alexie vorbește despre coronavirus. "Doctorii trebuie să folosească logica"

Ion Alexie, doctor specialist în boli infecțioase în Las Vegas, vorbește despre coronavirus. Medicul susține că anul acesta nu va apărea vreun vaccin corect.

Doctorul a spus că, în urmă cu câteva zile a fost testat un vaccin, acum se așteaptă rezultatele, iar dacă va fi bun, va fi disponibil după un an, un an și jumătate.

Doctorul Alexe susține că, pentru a afla tratamentul pentru o boală, aceasta trebuie studiată, pentru a afla rădăcinile ei: "Majoritatea oamenilor bolnavi din România, au venit din Italia. De multe ori când nu se știe ce este, un studiu nu e terminat sau un vaccin, oamenii și doctorii trebuie să folosească logica".

"Corpul uman luptă împotriva infecțiilor, dacă noi încercam să atenuam cu antiinflamatoare cum sunt ibuprofen și steroizi, putem să facem mai mult rău", a explicat doctorul Ion Alexie.

Pentru mai multe detalii, urmăriți video-ul de mai sus!

Doctorul Ion Alexie, despre virusul ucigaș: În America se face un nou tratament pentru coronavirus... Silviu Prigoană, măsuri extreme împotriva coronavirusului! Ce a ajuns să facă omul de afaceri...
Ultimele știri