Live acumFilm: Regatul secret (SUA 2013)
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 00:00

„Viorica Dăncilă” vrea să fie... președintele României! Anunțul făcut azi-noapte, în direct, la Antena 1!

Irena Boclincă, sosia Vioricăi Dancilă, invitată la "Xtra Night Show", și-a anunțat candidatura pentru viitoarele alegeri.

„Viorica Dăncilă” va candida la viitoarele alegeri prezidențiale! Anunțul a fost făcut, la ceas târziu, în direct la una dintre cele mai de succes emisiuni ale Antenei 1!

Evident, totul a fost o glumă făcută de Irena Boclincă, cea care a câștigat ultima ediție iUmor și care a oferit un nou număr hilar, în care a imitat-o pe Viorica Dăncilă, premierul României.

Irena Boclincă, sosia Vioricăi Dancilă, invitată la "Xtra Night Show", și-a anunțat candidatura pentru viitoarele alegeri.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro