Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 00:00

Ispita Dana de la „Insula Iubirii” s-a îngrășat! Ce plan și-a făcut ca să slăbească. „Toți bărbații îmi spun că sunt mișto așa cum sunt” - Video

Ispita Dana de la „Insula Iubirii” a recunoscut că s-a îngrășat în ultima perioadă, deoarece este gurmandă și și-a dat voie să se bucure de mâncare și dulciuri.

Ispita Dana din „Insula Iubirii”.

„Am perioade în care mă îngraș și perioade în care slăbesc, pentru că sunt gurmandă, îmi plac dulciurile…”, a spus ea.

Totuși, ispita Dana este fermecătoare în continuare în ochii bărbaților, chiar dacă are câteva kilograme în plus.

„Toți bărbații îmi spun că sunt mișto așa cum sunt. Eu nu sunt mulțumită de felul în care arăt și vreau să mai slăbesc”, a subliniat ea.

Citește și: Ispita Dana de la „Insula Iubirii”, dezvăluiri uluitoare! Cum i-a frânt inima primul bărbat din viața ei, ce relație a avut, de fapt, cu Salam, și cât câștigă pe lună. „Consuma…”

Ispita Dana, care a mers chiar pe ploaie la un salon, pentru o procedură cu scopul de a-și menține picioarele ferme și cât mai suple, a precizat că va reîncepe să meargă la sală.

Frumoasa brunetă a dezvăluit că are implanturi mamare de 550 ml și acid în buze, acestea fiind singurele intervenții pe care și le-a făcut.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro