Căutare Live

Ispitele de la Insula Iubirii care au devenit părinți: "Am rămas gravidă după două săptămâni de relație"

Nicoleta și George, ispite la Insula Iubirii, au vorbit la Xtra Night Show despre copilașii lor. ”Am rămas gravidă după două săptămâni de relație”, a declarat Nicoleta.

În urmă cu câteva zile, fetiţa lui George, fosta ispită de la Antena 1, a venit pe lume. Aceasta a trăit momente intense, nebănuite. A fost în culmea fericirii când şi-a văzut pentru prima oară fetiţa, dar şi când a luat-o din spital.

Împreună cu fratele său, George a filmat întreg momentul când a adus-o pe Zahara, fiica lui, acasă. Alături i-a fost şi fratele, Alex Zănoagă, care de curând a devenit şi el tată.

"Eu, de obicei, am multe activităţi în care apar emoţiile, suspansul, chestii mişto, dar aceasta le bate pe toate la un loc. (...) Este un sentiment aparte. Este pentru mine cea mai mare realizare a mea. (…) Am emoţii. (…) Am luat-o şi pe Zahara. Sunt emoţionat până în măduva oaselor.", a spus George

Îți mai amintești de Bianca, ispita de la "Insula Iubirii"? Cum arată acum blondina!

"Am rămas gravidă după două săptămâni de relație"

Nicoleta Dragne a fost una dintre cele mai îndrăgite ispite de la Insula Iubirii, emisiunea difuzată de Antena 1. După ce a afirmat că nu își mai dorește acest proiect de televiziune, viața ei s-a schimbat complet.

Nicoleta Dragne va deveni mămică pentru prima dată, iar tatăl copilului ei este tot o ispită masculină de la Insula Iubirii. Este vorba chiar de Bruno, fostul soț al Mădălinei Pamfile.
Bruno Alin Vlad este un om de afaceri din Timișoara, care a rezistat doar câteva zile în Thailanda, la Insula iubirii pentru că nu se regăsea în conceptul show-ului matrimonial. „Pentru că el este un om bun!’, l-a scuzat Nicoleta Dragne.

Nicoleta a dezvăluit și sexul bebelușului, ispita va avea un băiețel, iar fericirea i se citește pe chip.

Nici Hannelore nu l-ar recunoaște! Îți amintești de Bogdan de la Insula iubirii? Cum arată acum, cu barbă și păr

Pentru mai multe detalii, urmăriți întregul material de mai sus!

Cum se va merge la biserică din 15 mai. Explicația lui Rareș Bogdan: "Românii sunt eroi!"... Alina Ceușan a aflat sexul bebelușului! Vedeta a făcut dezvăluirea momentului: „Este ceea ce mi-am dorit”...
Ultimele știri