Căutare Live

Iubita falsului medic Matteo Politi face dezvăluirea momentului! „Ce s-a întâmplat...”

f

Iubita falsului medic chirurg Matteo Politi, care a operat în clinici mari din România, a intrat în direct la emisiunea „Xtra Night Show” pentru a face o dezvăluire complet neașteptată!

Dan Capatos a prezentat în timpul emisiunii dovezi cât se poate de clare despre faptul că așa-zisul medic este doar un impostor, care a intrat în sala de operații deși a absolvit doar opt clase!

Iubita medicului impostor Matteo Politi a fost întrebată despre acuzațiile grave ce i se aduc medicului în Italia, dar aceasta a refuzat și a menționat că nu dă detalii despre acest caz, care este închis, ci oferă doar informații despre cazul din România! Apoi, iubita medicului chirurg impostor Matteo „Mode” Politi a făcut o declarație de-a dreptul șocantă:

„El este doctor, ar trebui să se verifice mai bine. Are toate diplomele în original. O să organizăm o conferinţă în care vom demonstra că domnul doctor Mathew Mode are toate documentele necesare pentru a i se recunoaşte diploma. Sunt documentele oficiale, pe care nu le putem prezenta încă, fără acordul avocaţilor.

El a început studiile în Statele Unite ale Americii, a continuat studiile, de asemenea, în Pristina şi sunt recunoscute. Are, de asemenea, cursuri de medicină estetică făcute în Spania, în Marea Britanie, şi în alte ţări”

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Noi detalii despre medicul fals Matteo Politi, care a operat în România! Ce fapte a comis în Italia... Gina Pistol, despre problemele pe care le-a întâmpinat în „Asia Express”: „Erau flori de mucegai pe pereți”...
Ultimele știri
x