Căutare Live

Iubitul Margheritei de la Clejani, primele declarații! Tânărul neagă toate acuzațiile care i se aduc! "Am avut o rețetă de la doctorul meu psihiatru"

Iubitul Margheritei de la Clejani a dat prima declarație publică. Tânărul neagă toate acuzele care i se aduc, și susține că rezultatele analizelor vor demonstra faptul că are dreptate.

Teo, iubitul Marheritei din Clejani a acordat un interviu la Xtra Night Show, în care neagă toate acuzele care i se aduc. Tânărul, care a fost sfătuit de avocat, a refuzat să-și arate fața la televizor.

Dezvăluiri șocante despre iubitul Margheritei de la Clejani! "Prepară acasă anumite substanțe. Era violent și umbla cu un electroșoc după el.

"Eu am fost foarte tare deranjat despre ce s-a spus în media despre mine, dar și ce s-a spus în media despre Margherita. La acest moment nu doresc decât sa aduc la cunoșțință că acuzațiile de consum de droguri, nu-și găsește corespondent, în raport cu modul în care a fost descrisă în presă. Rezultatele ce vor ieși, urmând a-mi da dreptate."

Reglare de conturi în centrul capitalei! Iubitul Margheritei de la Clejani, snopit în bătaie, în trafic în plină zi! |VIDEO

Legat de acuzația care i s-a adus, conform căreia ar fi falsificat rețete pentru a-și procura anumite medicamente, tânărul neagă și acest lucru. El susține că substanța pe care o consumă, o procura de la farmacie, fără rețetă.

Este absolut fals. Substanța se procură de la farmacie. Toată lumea poate șa o cumpere. Este făra rețeta, nu am nicio ștampilă. Am avut o rețetă de la doctorul meu psihiatru, pentru că am avut probleme cu somnul, mai demult.

Margherita de la Clejani, scandal monstru cu paparazzi! Fata Clejanilor, comportament violent și înjurături ca la ușa cortului! |Video

De asemenea, el declară ca nu i-a agresat animalul de companie al Margheritei, el fiind un iubitor de animale, și proprietarul unui câine. Teo neagă și existența vreunui dosar penal pe numele lui.

Are un defect de vorbire, și nu poate pronunța corect litera "r", iar acest fapt, susține el, a fost exploatat în presa cu scopul de a-l denigra.

Ce spune avocatul lui Teo

VIDEO| Marga de la Clejani, înjurături ca la ușa cortului! Reacție violentă a Margheritei, la adresa paparazzilor! "Sunt violentă că vreau și că pot!"

Avocatul lui Teo, Adrian Georgescu, a intrat în direct la Xtra Night Show, pentru a aduce lămuriri cu privire la situația clientului său.

Avocatul susține că el l-a sfătuit pe Teo ca să nu mai apară public, și apărătorul tânărului, mai susține că toate acele cutii cu medicamente pe care Teo le-a fotografiat ar fi avut rolul de recuzită pentru filmarea postata ulterior de tânăr pe conturile sale de socializare.

Urmăriți toate declarațiile avocatului, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Xtra Night Show.

Margherita de la Clejani, scandal monstru cu paparazzi! Fata Clejanilor, comportament violent și înjurături ca la ușa co...
Ultimele știri
x