XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Dezvăluiri din culisele Asia Express! Cu ce gânduri a plecat Iuliana Luciu: ”Am zis că-mi găsesc jumătatea, dar așa bărbați urâți nu am văzut niciodată!

 

Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani participă la Asia Express, iar acestea, care formează o echipă în cadrul emisiunii de la Antena 1, au vorbit despre culisele show-ului.

Astfel, Iuliana Luciu a mărturisit că a fost șocată de ce bărbați urâți sunt în Sri Lanka, deși ea plecase cu gândul că-și va întâlni jumătatea acolo. 

"Îmi doream foarte tare acest proiect. Am avut o reacție alergică de la unul dintre vaccinurile pe care le-am făcut, m-am umplut de coșuri pe toată fața. Fiind o țară atât de murdară, nu găseam apă, nimic. Așa bărbați urâți nu am văzut niciodată. Am zis că îmi găsesc și eu jumătatea, dar n-am găsit nici un bărbat frumos. Erau reticenți când vedeau două fete singure, rata violului era foarte crescută, așa ne-au spus localnicii.", a spus Iuliana Luciu, la Xtra Night Show. 

De cealaltă parte, însă, Margherita de la Clejani este încântată de experiența pe care a avut-o la Asia Express

"Sunt multe lucruri frumoase pe care eu nu le-am văzut. Noi suntem recunoscători și mulțumim Universului pentru această experiență. Eu inițial, înainte să plecăm mi-am făcut bagajul și mi-am pus multe lucruri, cântărea 48 de kilograme. Am renunțat la mai multe lucruri, noi suntem fete, avem nevoie de multe lucruri.", a precizat ea. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI