Live acumChefi la cuţite
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 00:00

Premieră! Liviu Vârciu a lansat trailerul celui mai nou film al său - Zăpadă, ceai şi dragoste

Liviu Vârciu a venit în platoul emisiunii Xtra Night Show pentru a prezenta în premieră trailerul filmului „Zăpadă, ceai şi dragoste”. Vedeta a fost însoțită de regizorul filmului, Cătălin Bugean.

Filmul va putea fi văzut în cinema în luna martie. Pelicula se bucură de nume sonore din România și toate ingredientele necesare pentru a captiva atenția tuturor.

Cătălin Bugean: „Zăpadă, ceai şi dragoste. Nu îţi imaginezi că esti undeva la munte, iarna, cu un ceai în mână şi cu o fată frumoasă langa tine cand spui vorbele astea? Sau cu un baiat. Trei hoţi mici sunt puşi de un mare patron de cazino şi de hotel, să jefuiască o bancă unde se află un diamant foarte valoros. Şi ca să facă treaba asta trebuie sa îi scoata din puşcărie. Undeva în Rusia zilelor noastre, s-a inventat un lichid de teleportare. Cu acest lichid de teleportare pe care l-a cumparat acest mare boss, vor evada cei trei hoti, doar că între timp i-a indoit apa aia de teleportare şi cumva va trebui sa jefuiasca banca unde se afla seiful intr-un mod clasic.”

Liviu Vârciu debutează, aşadar, ca producător de filme, alături de Zoran Cărmăzan şi Tiberiu Ioana. Nu s-a îndepărtat însă nici de actorie. El este Dragoste. Şi pe lângă cinematografie, mai are şi alte priorităţi.

E doar o ficţiune, să ştii că mi-a trecut prin cap să termin filmul şi să fiu cu plăţile la zi. Nu mai ştiu acum care, dar repetăm, dacă ne eise cu ăsta, mergem şi la aia adevărată.

Şi dacă vreodată, ipotetioc vorbind, se va întâmpla vreun jaf precum cel din film, să ştiţi că părtaşi au fost Liviu Vârciu, Dan Negru, Nea Mărin, Pepe, Dorian Popa şi mulţi, mulţi alţii.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro