Căutare Live

Mara Bănică, dezvăluiri despre problemele de sănătate: ”Mă dureau îngrozitor! Parcă îmi intra un cuțit la fiecare pas!”

A slăbit nu mai puțin de 18 kilograme și când totul părea să-i meargă ca pe roate, Mara Bănică a început să se confrunte cu dureri atroce. 

A slăbit nu mai puțin de 18 kilograme și când totul părea să-i meargă ca pe roate, Mara Bănică a început să se confrunte cu dureri atroce.

Invitată la Xtra Night Show, aceasta a vorbit că suferă de reumatism, care determină apariția unor dureri groaznice.

”La mine a debutat acum doi ani. La început nu mi-am dat seama. Am făcut Revelionul în Thailanda și am plecat când era zăpadă și frig. Am ajuns acolo după ce am schimbat trei avioane, obosită. M-am băgat în pat. A doua zi, dimineață, am vrut să mă dau jos din pat pe o parte și n-am mai putut să mă dau. Mă dureau genunchii și coatele îngrozitor. Noi am zis că e diferența de temperatură, șocul resimțit de organism. Am luat vreo trei-patru anti-inflamatoare, m-a mai lăsat din dureri. N-am băgat de seamă.

Anul ăsta când am fost în Mexic, chiar mă pregătisem. Nimic. Mă întorc în țară, mă iau durerile. Luni, m-am trezit de dimineață, am venit la platou... șchiopătam, nu mai puteam să merg. Parcă îmi intra un cuțit la fiecare pas pe care îl făceam”, a precizat Mara Bănică, la „Xtra Night Show”.

Cină cu noduri în gât, la „Asia Express”! Adevăratul motiv al certurilor dintre Șerban Copoţ şi Ana Morodan... Liviu Vârciu, despre rolul său din "Fructul oprit": "Au văzut ca sunt slab ca actor şi m-au făcut şofer!&...
Ultimele știri
x