XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Mara Bănică, DEZVĂLUIRI ȘOCANTE despre accidentul care o lăsase cu 1% șanse de viață. De ce crede că nu a murit

 

Jurnalista Mara Bănică nu va uita niciodată data de 26 septembrie 2003, când și-ar fi putut pierde viața, incidentul petrecându-se la ora 04.00, la 50 de metri distanță de locuința ei. Medicii i-au dat atunci 1% șanse de viață. Ea a făcut dezvăluiri șocante despre acel episod din viața ei.

În maşină se mai aflau doi prieteni de-ai Marei, unul dintre ei fiind Adrian Barna. În urma impactului deosebit de puternic, el a fost scalpat, în timp ce pasagerul din dreapta nu a avut răni grave.

În schimb, Mara Bănică a avut un diagnostic înfiorător: toate coastele fracturate pe partea stângă, Hemopneumotorax la ambii plămâni, ruptură de splină, ruptură de ficat lob stâng, fractură de şold drept, fractură calcaneu stâng.

Şansa celor trei a fost aceea că în zonă s-au aflat un taximetrist şi un tânăr, Cosmin, care au smuls portiera şi au reuşit să o scoată pe Mara Bănică şi pe Adrian Barna, acesta din urmă fiind transportat cu duba Poliţiei la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Mara Bănică a stat timp de trei zile în comă și a spus că ce își mai dorea să facă la acel moment era să devină mamă. Fiul ei s-a născut pe data de 26, exact data când a suferit accidentul.

Dezvăluirile ei sunt disponibile în materialul video de mai sus.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe