Căutare Live

Naomi a nominalizat nume grele: „Ne duceam toți la operă. Dacă mă enervez vin cu lista homosexualilor, care apar la tv!”

Transsexualul Naomi a avut o intervenție telefonică incendiară în cadrul emisiunii Agentul VIP. Aflat în Elveția, acesta a dezvăluit câteva lucruri incredibile despre preotul Cristian Pomohaci, dar a nominalizat și alte vedete mari ale României, care, după spusele sale, au înclinații homosexuale.

„Vă spun tot ce vreți, dar nu-l mai discreditați! Pe Cristi Pomohaci îl cunosc din 1995. Este homosexual și eu sunt cea care vă spune direct cum stau lucrurilel”, a spus Naomi, după care și-a continuat dezvăluirile cu alte întâmplări în care apar nume importante din viața publică autohtonă: „Pe Pomohaci l-am cunoscut la un festival de muzică populară și ușoar după care am continuat să ne întâlnim și la alte evenimente, inclusiv la Cerbul de Aur. Și l-am mai văzut și pe la Opera Română, unde am făcut unele lucruri. Spun asta pentru că în România anului 2017 oamenii te discreditează dacă ai alte preferințe sexuale decât cele ale majorității, iar lui Cristi Pomohaci îi este rușine. Vă asigur, în schimb, că pedofil nu este (...) Un lucru vă supun atenției. Nimeni nu vrea să vorbească despre faptul că, în zilele noastre, copiii se duc preoți, la artiști la textieri, la compozitori... O să vă dau toată lista și de maneliști, de cântăreți de muzică populară, de cântăreți de muzică clasică pentru a termina toată povestea asta. Nu aș vrea să spun unele lucruri și unele nume pentru că nu le fac un serviciu. Ideea e că acum se duc copiii în locurile unde știu că sunt bărbați”

Surpriză de proporţii la „Observator”. S-a întors Octavia Geamănu: "Am un super program de muncă"...
Ultimele știri