Margherita, schimbare radicală de atitudine! Fata Clejanilor, declarații surprinzătoare: "Sunt recunoscătoare mamei mele pentru că mi-a dat viață și pentru că sunt în corpul acesta atât de frumos și de perfect!"

Margheritei de la Clejani a făcut declarații surprinzătoare, după ce de curând a avut un conflict cu paparazzi pe care îi înjura, acum fata Clejanilor face declarații care au surprins pe toată lumea.

În urma cu aproximativ două săptămâni, Margherita de la Clejani a înjurat ca la ușa cortului și i-a agresat pe reporteri. Fata Clejanilor a făcut show în public, în momentul în care s-a întâlnit cu paparazzi, deși știa că este filmată.

Margherita de la Clejani, scandal monstru cu paparazzi! Fata Clejanilor, comportament violent și înjurături ca la ușa cortului! |Video

Recent, Margherita din Clejani și-a schimbat atitudinea si a făcut niște afirmații surprinzatoare. Tânăra declara că regretă, și și-a prezentat scuze reporterilor pe care i-a înjurat.

"Îmi cer scuze în fața reporterilor și în fața tuturor, pentru ca am înjurat și am vorbit urât."

Reglare de conturi în centrul capitalei! Iubitul Margheritei de la Clejani, snopit în bătaie, în trafic în plină zi! |VIDEO

De asemenea, fata Clejanilor declara că ea este împotriva drogurilor, definindu-se ca fiind o fire fantastică și entuziastă.

"Acum sunt o alta Margherita, sunt într-o altă etapă a vieții mele, sunt într-un continuu proces de transformare si dezvoltare. Sunt focusată pe cariera mea. Nu aveți de ce să mă condamnați, cu toții greșim."

Dezvăluiri șocante despre iubitul Margheritei de la Clejani! "Prepară acasă anumite substanțe. Era violent și umbla cu un electroșoc după el.”

Marga neagă faptul că Teo ar fi iubitul ei, despre care spune că este un tânăr pe care îl admiră.

"Eu nu am un iubit. Pentru mine iubit înseamna o relație de un timp. Am prieteni din toate cartegoriile sociale. Teodor este un băiat pe care eu l-am admirat și am vrut să fac ceva cu el împreună."

Ioniță de la Clejani sare în apărarea fetei! " Băiatul ăsta nu este iubitul Margheritei!"

Fata Vioricăi și a lui Ioniță a mai declarat că este mândră de corpul ei și de felul în care arată, mulțumindu-i mamei ei pentru că i-a dat viață.

Citește și
elwira petre si mihai petre purtand geci albastre pe platourile de filmare asia express langa o doamna din echipa de filmare
Cine e Elwira Petre de la Asia Express sezon 4. Cu ce se ocupă soția lui Mihai Petre
Cine e Elwira Petre de la Asia Express sezon 4. Cu ce se ocupă soția lui Mihai Petre
prezentatorii si jurata pe scena x factor
Loredana crede că a găsit atuul pentru finala X Factor, sezonul 10: ”Nu puteam să am atâta imaginație!”
Loredana crede că a găsit atuul pentru finala X Factor, sezonul 10: ”Nu puteam să am atâta imaginație!”
Colaj cu Liviu Vârciu și Ramona
Prețul cel bun, 17 septembrie 2021. Ramona, coprezentatoarea emisiunii, a făcut o mărturisire despre viața personală
Prețul cel bun, 17 septembrie 2021. Ramona, coprezentatoarea emisiunii, a făcut o mărturisire despre viața personală
Mai multe articole

"Sunt recunoscătoare mamei mele pentru că mi-a dat viața si pentru că sunt în corpul acesta atât frumos și de perfect."

Urmăriți mai multe declarații absolut surprinzătoare, ale Margheritei din Clejani, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Xtra Night Show.

Ultimele știri