Live acumChefi la cutite Sezonul 9
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Margherita de la Clejani, scandal monstru cu paparazzi! Fata Clejanilor, comportament violent și înjurături ca la ușa cortului! |Video

Margherita de la Clejani a înjurat ca la ușa cortului și i-a agresat pe reporteri. Fata Clejanilor a făcut show în public, în momentul în care s-a întâlnit cu paparazzi, deși știa că este filmată.

Margherita, a făcut scandal cu paparazzii Spynews, după ce cu o seară înainte, Ioniță de la Clejani îi lua apărarea susținând că a crescut copii cu credință în Dumnezeu, care nu sunt obișnuiți cu perversități, fiind niște copii sinceri.

Reglare de conturi în centrul capitalei! Iubitul Margheritei de la Clejani, snopit în bătaie, în trafic în plină zi! |VIDEO

Avea dreptate. Într-adevăr Marga este sinceră. A scos pe gură tot ce avea pe suflet.

Ieșită la plimbare în apropierea locuinței sale, fata Clejanilor a dat nas în nas cu paparazzi de la Spynews, care i-au adresat câteva întrebări. Doar că, deranjată de situație, Margherita din Clejani a reacționat violent, înjurându-i și aruncând cu ceva în ei.

VIDEO| Marga de la Clejani, înjurături ca la ușa cortului! Reacție violentă a Margheritei, la adresa paparazzilor! "Sunt violentă că vreau și că pot!"

Întrebată de ce este violentă, fiica Clejanilor, le-a răspuns cu superioritate și aere de divă.

"Dacă aveți bani să mă plătiți, că nu vorbesc decât pentru Hollywood.

Voi sunteți neica nimeni, nu vă dau interviu.

O sa iasă testele și o să vă dau cu testele în cap la toți!

Dacă nu plecați acuma, vă dau cu ăsta în cap! Plecați!

Sunt violentă că vreau și că pot!"

Înjurăturile și gesturile vulgare nu au lipsit din dialogul pe care l-a avut Marga cu cei de la Spynews.

Urmariți mai multe accesând clipul video de mai sus, difuzat la Xtra Night Show.