Live acumObservator 19
Prime Time 20:25Chefi la cutite

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 00:00

Margherita de la Clejani, transformare radicală! Cum arăta artista înainte să fie prinsă drogată

Viorica și Ioniță de la Clejani au fost dintotdeauna mândri de copiii lor, însă Margherita este implicată, de câteva zile, într-un scandal.

Margherita nu e la prima abatere de pe drumul lin, pe care voiau părinții să-l străbată. Stresată că nu are iubit, fata Clejailor ajunsese să apeleze la metode oculte.

Câteodată în timpul liber, de divertisment mai merg și la ghicitoare. Mi-a prezis că o să cunosc un turc, un turc de 33 de ani. Niciodată nu am avut un iubit oficial. Îmi doresc pe cineva care să mă înțeleagă. Îmi doresc să cunosc acea iubire unică. Dacă e să mă mărit, mă și mărit, a declarat Margherita cu puțin timp în urmă.

Margherita din Clejani s-a mutat singură, într-un apartament de lux și și-a început propria afacere.

Margherita, fiica Vioricăi de la Clejani este în mijlocul unui scandal monstru. Ea a provocat un accident în Capitală și, imediat, s-a aflat că era drogată la volan.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro