Live acumAsia Express - Drumul Comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Dezvăluiri incredibile! O fostă concurentă de la „Insula Iubirii” a fost amenințată cu moartea! „Am plecat din țară, de frică”

Marinela Mavrodin, fostă concurentă la „Insula Iubirii”, a dezvăluit la „Xtra Night Show” că a fost amenințată cu moartea, după o declarație pe care a făcut-o despre locuitorii Brăilei. Ea a vorbit despre experiența din Thailanda și despre relația ei cu Iulian Chiru.

Marinela Mavrodin, fostă concurentă la „Insula Iubirii”, a dezvăluit la „Xtra Night Show” că a fost amenințată cu moartea, după o declarație pe care a făcut-o despre locuitorii Brăilei. Ea a vorbit despre experiența din Thailanda și despre relația ei cu Iulian Chiru.

„Am primit foarte multe amenințări. Am plecat de frică, la mama mea, în Italia. Am primit multe amenințări și după ce m-am întors acasă, în Brăila”, a spus Marinela Mavrodin.

Marinela a povestit și ce a făcut în Italia, în perioada în care a locuit alături de mama ei.

„Ai fost cea mai sinceră fată de acolo (de la «Insula Iubirii», n.r.)”, i-a spus Cătălin Bordea Marinelei.

Tânăra a spus că ea chiar s-a îndrăgostit în timpul emisiunii „Insula Iubirii” și a vorbit despre relația ei cu Iulian Chiru, dar și cu ispita Cristi.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus din emisiunea „Xtra Night Show”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video!