Căutare Live

Mărturisire la un pahar de vin! Dani Oțil: ”Este nouă. La nouă și jumătate, te vreau în mașina mea, la zece și un sfert te vreau în dușul meu, 10 și jumătate în patul meu, pentru că la 11 fără 10 eu vreau să dorm!”

O locație superbă, mai multe pahare de vin, Dani Oțil și Ela Voineag. Un interviu fără perdea, în exclusivitate pentru ”Xtra Night Show”. Poate printre cele mai sincere oferite, până acum, de prezentatorul de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

O locație superbă, mai multe pahare de vin, Dani Oțil și Ela Voineag. Un interviu fără perdea, în exclusivitate pentru ”Xtra Night Show”. Poate printre cele mai sincere oferite, până acum, de prezentatorul de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

Nu va luăm cu alte vrăjeli, trecem direct la discuția despre... "albinuțe":

Dani Oțil îndrăznește. Explică pe șleau cum, la 37 de ani, ar putea avea fără probleme o astfel de discuție cu o femeie.

”Este nouă. La nouă și jumătate, te vreau în mașina mea, la zece și un sfert te vreau în dușul meu, 10 și jumătate în patul meu pentru că la 11 fără 10 eu vreau să dorm!”, spune matinalul de la Antena 1.

Dani Oțil recunoaște: A suferit din dragoste, aproape de depresie! ”Poate se uită EA, acum, la tv. Am avut un atac de pa... Domnilor, Ruby e îndrăgostită lulea! ”Eu îl iubesc foarte mult şi ştiu că sentimentul este reciproc!”...
Ultimele știri