XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Mihai Morar se pregătește să devină tătic a treia oară: ”Alegerea numelui a fost cea mai mare dispută din familie!”

 

Mihai Morar se pregătește să devină tată pentru a treia oară și este emoționat din cale-afară. 

Invitat în cadrul emisiunii Xtra Night Show, acesta a mărturisit că alegerea numelui copilului care va veni pe lume în luna iulie a fost extrem de grea, mai ales că fetițele s-au implicat direct. 

Citește și: Mihai Morar ne face cunoștință cu "băiatul" de acasă, căţeluşul Olaf!

"Ne-am gândit la nume. O să-l spunem când o să se nască. A fost cea mai mare dispută în familie. Fetele voiau să-şi impună ele dorința. Fetele voiau să pună ceva care să rimeze cu numele lor. S-a spus şi Tamara. Eu voiam Nectara. Am vrut să poarte un singur nume şi un nume de Sfânt la biserică. Va fi un nume românesc, scurt şi la obiect. Când am ales numele eram în maşină spre ecografie şi cineva din familie a spus numele pe care l-am ales şi am fost toţi de acord", a spus Mihai Morar la XNS.

Citește și: Momente grele pentru Mihai Morar! A ajuns cu fetița la spital

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 



facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI