XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Mihai Trăistariu a renunțat la carne! Motivul pentru care a luat această decizie

 

Mihai Trăistariu a renunțat la carne și a explicat, joi, la „Xtra Night Show”, motivul pentru care a luat această decizie.

Prima dată când a renunțat la carne, Mihai Trăistariu a luat această decizie în semn de protest față de eutanasierea câinilor maidanezi în România.

„A ținut un an. După un an m-am reapucat de sală și un antrenor m-a întrebat dacă vreau mușchi sau iarbă”, a explicat Mihai Trăistariu.

Artistul a spus că de luni a renunțat din nou la carne. 

„Sincer aș vrea să mă țin toată viața. Aș vrea să rezist, că nu mi se pare greu”, a mai spus Mihai Trăistariu, spunând că poate renunțând la carne, alături de alte persoane, sunt salvate mai multe animale.

Artistul a explicat că nu a renunțat și la consumul de ouă și lactate.

„Data trecută am slăbit vreo opt kilograme, într-o lună-două, fără să îmi propun. Eram mai energic”, a mai spus Trăistariu.

Urmăriți clipul de mai sus din emisiunea „Xtra Night Show”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe