XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Dans INEDIT! Nea Mărin a demonstrat că „se mișcă bine”, alături de Fernando

 

Invitat la „Xtra Night Show", Fernando, fost concurent „Chefi la Cuțite”, a povestit cum a fost bătut de Nea Mărin și a dansat cu acesta, după ce a venit vorba despre condiția luin fizică.

Ideea i-a aparținut lui Nea Mărin, care a vrut să demonstreze că „se mișcă bine”.

„Am fost dansator profesionist 20 de ani și am avut grijă de mine. Am 18 ani de când nu mai mănânc carne de porc. La 40 de ani, după ce dansam ore în șir, cum mâncam, simțeam o greutate în dreapta și o stare de somnolență. M-a consultat vărul meu, care e medic și mi-a zis că ar fi bine să merg la Fundeni. Pentru mine Fundeni era ultimul drum. M-am speriat groaznic”, a povestit Nea Mărin.

„Am dat de niște medici extraordinari, mi-au făcut toate analizele, mi-au zis că e ok, dar trebuie să facem o puncție. După 10 zile m-am dus la rezultat. Mi-au zis că ar fi bine să schimb regimul alimentar. Să nu mai mănânc mezeluri, carne de porc, să nu beau bere și ce îmi face rău o dată, să nu mai mănânc. De atunci am schimbat foaia. Trăiesc cu pește românesc sau congelat”, a explicat el.

Nea Mărin va avea concurență la restaurantul lui, după ce Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au decis să locuiască într-o casă pe ponton, la câțiva metri distanță de acesta. Acolo, cei doi vor să deschisă o terasă.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe