Live acumObservator 06
Prime Time 20:30X Factor

Nico și Andra, despre eliminarea din „Asia Express”! Ce s-a întâmplat după ce au plecat. „N-am vorbit”. Video

Nico şi fiica ei, Alexandra, pe care ea o numește Andra, au vorbit despre eliminarea lor din „Asia Express”, sezonul 3, marți seară, la „Xtra Night Show”.

Mama și fiica au recunoscut că „s-au ofticat” că au devenit prima echipă eliminată din „Asia Express”, sezonul 3.

„Mi-am dorit foarte mult să ajungem în finală. A fost o experiență foarte frumoasă pentru mine și în acel moment chiar am fost foarte ofticată. Sunt competitivă și o fire foarte sensibilă. Te oftică faptul că poate ai pe cineva care te trage în jos și poate te trag în jos emoțiile – cum a fost în cazul nostru la proba cu rebusul”, a spus Alexandra, fiica lui Nico.

„Dacă știam că ne penalizează, plecam mai devreme. Noi n-am știut”, a spus și Nico, referindu-se la proba din ultima șansă la care ea și fiica ei s-au împotmolit la un rebus în limba tagalog.

Citește și: Nico și fiica ei au părăsit „Asia Express”! Alex Velea și Alexandru Abagiu și coechipierii au fost drag queens și au vărsat lacrimi!

„Am fost foarte triste. Două zile n-am mâncat nimic. N-am vorbit, adică aproape că nu vorbeam. Îmi era atât de milă de ea… A suferit foarte tare. Știu că sunt vinovată pentru tot ce s-a întâmplat acolo”, a mai spus Nico.

Dan Capatos a amintit de un moment în care Nico și fiica ei s-au anunțat câștigătoare, înainte de a porni pe „Drumul Comorilor”.

Video