Căutare Live

Nico și Andra, despre eliminarea din „Asia Express”! Ce s-a întâmplat după ce au plecat. „N-am vorbit”. Video

Nico şi fiica ei, Alexandra, pe care ea o numește Andra, au vorbit despre eliminarea lor din „Asia Express”, sezonul 3, marți seară, la „Xtra Night Show”.

Mama și fiica au recunoscut că „s-au ofticat” că au devenit prima echipă eliminată din „Asia Express”, sezonul 3.

„Mi-am dorit foarte mult să ajungem în finală. A fost o experiență foarte frumoasă pentru mine și în acel moment chiar am fost foarte ofticată. Sunt competitivă și o fire foarte sensibilă. Te oftică faptul că poate ai pe cineva care te trage în jos și poate te trag în jos emoțiile – cum a fost în cazul nostru la proba cu rebusul”, a spus Alexandra, fiica lui Nico.

„Dacă știam că ne penalizează, plecam mai devreme. Noi n-am știut”, a spus și Nico, referindu-se la proba din ultima șansă la care ea și fiica ei s-au împotmolit la un rebus în limba tagalog.

Citește și: Nico și fiica ei au părăsit „Asia Express”! Alex Velea și Alexandru Abagiu și coechipierii au fost drag queens și au vărsat lacrimi!

„Am fost foarte triste. Două zile n-am mâncat nimic. N-am vorbit, adică aproape că nu vorbeam. Îmi era atât de milă de ea… A suferit foarte tare. Știu că sunt vinovată pentru tot ce s-a întâmplat acolo”, a mai spus Nico.

Dan Capatos a amintit de un moment în care Nico și fiica ei s-au anunțat câștigătoare, înainte de a porni pe „Drumul Comorilor”.

Adda, concurentă în „Asia Express”, sezonul 3, moment emoționant la „Xtra Night Show”! Video... „Am prieteni veniți din Italia care se plimbă nestingheriți prin București”. Dan Capatos trage un semnal de alarmă, după...
Ultimele știri