Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

Noi detalii despre medicul fals Matteo Politi, care a operat în România! Ce fapte a comis în Italia

Ies la iveală detalii șocante despre falsul medic Matteo Politi, cel care a operat în mai multe clinici private din România deşi absolvise doar opt clase!

Ies la iveală detalii șocante despre falsul medic Matteo Politi, cel care a operat în mai multe clinici private din România deşi absolvise doar opt clase!

In luna decembrie a anului 2018, Matteo Politi intra în sala de operaţie a unui spital particular pentru a realiza o înlocuire de implant mamar.

Până la acea dată, Matteo Politi, alias Matthew Mode, era deja o vedetă în domeniul medical printre VIP-urile bucureştene, având la activ alte operaţii în cadrul a nu mai puţin de trei clinici din Capitală!

DESPRE CAZUL MATTEO POLITI

Cartea sa de vizită este impresionantă. A studiat in SUA și a lucrat în Marea Britanie, Spania, Italia și, acum, în România. Matthew Mode a studiat la UPMC Presbyterian Shadyside Hospital și la The Johns Hopkins University School of Medicine, facultate care de 125 de ani fixează standardul în învățământul academic medical al lumii. Spitalul universitar Johns Hopkins a fost ales, pentru 20 de ani la rând, cel mai bun spital din SUA.

Intervenția chirurgicală care l-a dat de gol că nu e medic era una de înlocuire a implanturilor mamare. La un moment dat, o asistentă a văzut ce greșeli colosale face medicul în sala de operații.

CUM A FOST PRINS MATTEO POLITI

Specialista ATI s-a pregătit „să dea anestezie" pentru ceva mai mult de o oră, pentru că atât durează o înlocuire de implant de sân în situația concretă a pacientei de la clinica privată. În final, operația făcută de Matthew Mode a durat aproape patru ore!

Eminentul chirurg britanic Matthew Mode se numește, de fapt, Matteo Politi, un italian din Veneția, cu doar 8 clase absolvite, a cărui ultimă meserie documentată este aceea de valet de parcare, omul care ia cheile și aduce mașina, înainte de a intra în istoria medicinei.

În 2011, Matteo Politi a primit o sentință de un an și jumătate în Italia, cu suspendare, după mai mulți ani în care a mințit că e medic profitând că avea același nume de familie cu al unui cardiolog cu o reputație bună din Modena: Luigi Vincenzo Politi.