XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Noi detalii șoc ies la iveală despre fostul preot Pomohaci! ”Ținea femei ascunse la el în casă! Și ce le promitea...”

 

Destituirea lui Pomohaci a dezlegat şi limbile altor enoriaşi, care dezvăluie lucruri inimaginabile petrecute pe moşia fostului preot! Un bărbatul părăsit și-a spus povestea la Xtra Night Show.

Omul acuză că Pomohaci obișnuia să ademenească femeile la el acasă și să le țină ore bune ascunse.

"El tot timpul ținea femeia scunse. Le promitea foarte multe lucruri și le dădea lucruri. Ele lucrau în interiorul casei și le tinea acolo. Cel puțin 10 case are din câte stiu în 2009. Poliția știa. Până la urmă, anul trecut a fost dată și în urmărire. Am fost și în 2011 și în 2016. Poliția spune că dacă nicio femeie nu se plânge că e sechestrată, ei nu pot interveni. Niciodată nu a vrut să spună și la ora actuală suntem divorțați din iarnă și a plecat. Din acuza minciunilor lui. Discutam de amante și vezi Doamne, dacă mergi la Pomohaci, te revolva", a povestit bărbatul la "Xtra Night Show".

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

➡️ Intră pe Antena Play https://goo.gl/RbVXXT şi poţ să urmăreşti online toate ediţiile XTRA Night Show integral. De pe smartphone, tabletă sau computer emisiunea poate fi urmărită şi LIVE.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe