Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Burlacul

„Mama lui a încercat să îl stingă, dar nu s-a putut!”. Oana Radu, destăinuiri tulburătoare despre moartea iubitului ei! I-a făcut cea mai frumoasă declarație, în direct - Video

Cântăreața Oana Radu a făcut destăinuiri tulburătoare despre moartea iubitului ei, care a încetat din viață pe 7 septembrie, după ce a fost atacat cu un cocktail Molotov chiar în scara blocului în care a crescut.

Oana Radu (stânga) și iubitul ei care a fost omorât (dreapta).

„Nu știu dacă îl urmărea de mult timp sau nu (individul care l-a atacat pe iubitul ei, n.r.). Mi-e foarte greu să vorbesc despre subiectul acesta. Mama lui era sus în apartament, a auzit o explozie în scara blocului, a coborât și l-a văzut și cam asta e. A încercat să-l stingă, dar nu s-a putut. 25 de zile noi am sperat că va fi OK. Însă nu s-a întâmplat așa.

Dee trecut peste un astfel de eveniment nu treci niciodată. După 5-6 zile de când el era în spital – în care nu mâncam, nu mergeam acasă, eram mereu la spitalul Floreasca, am zis ce ar trebui să fac pentru viața mea. M-am mobilizat atunci și am decis că vreau să slăbesc”, a povestit Oana Radu, la „Xtra Night Show”, a spus Oana Radu.

„M-am abandonat atunci, pentru că orice om normal ar fi făcut asta. Mi-a fost foarte greu. Extrem de puțini prieteni am avut atunci. A contat foarte mult pentru mine să fi alături de mine. Am învățat atât de multe lecții!”, a mai spus ea.

Agresorul a fost prins, iar despre acesta, Oana Roman a spus ccă nu ar vrea să moară, ci doar să facă închisoare pentru crimă.

„N-am avut nici un cuvânt de spus în nici un moment și sincer nici nu vreau. Eu sunt un om atât de bun încât nu vreau răul nimănui. Vreau să meargă la închisoare, nu să moară”, a spus ea.

În luna august a acestui an, un vecin a aruncat cu benzină pe Alin, iubitul Oanei Radu şi i-a dat foc. Totul s-a întâmplat la Craiova Acest individ care i-a dat foc a declarat că Alin era ţinta lui, că l-a terorizat când era mic şi a vrut să se răzbune.

Pe data de 13 august, iubitul Oanei Radu a fost adus la Bucureşti cu un elicopter. A fost internat la secţia de mari arşi de la spitalul Floreasca, într-o cameră hiperbarică.

La momentul accidentului, Oana era la Bucureşti, nu a fost martoră. Sora lui Alin a sunat-o pe Oana să îi spună ce s-a întâmplat cu iubitul ei

Înainte de acest accident, Oana a trecut prin mai multe episoade de atac de panică, simţea că moare, deşi era perfect sănătoasă

În perioada în care Alin a stat internat în spital, Oana a avut probleme cu banii, au ajutat-o nişte prieteni. Iubitul ei a stat internat timp de 25 de zile. Ea anulat toate concertele în perioada aceea şi a trebuit să dea bani înapoi oamenilor.

Pe 7 septembrie, când a murit iubitul ei, Oana a avut concert şi s-a dus, pentru că avea nevoie de bani.

De atunci, Oana Roman a făcut ce și-a propus. A slăbit 30 de kilograme în 50 de zile.„Mai am de slăbit 20 de kilograme, dar vreau să fac asta pentru mine și viața mea”, a spus ea.

Cântăreața a mai spus că oamenii sunt extrem de răi, speculând faptul că ea nu a plâns la înmormântarea iubitului ei. „Eu la înmormântare luasem destule calmante, pentru că era foarte greu”, a precizat ea.

De asemenea, Oana Radu a negat zvonurile potrivit cărora ea ar avea o relație amoroasă cu Cătălin Dobrescu, care îi este prieten.

În platoul „Xtra Night Show”, Oana Radu i-a făcut o declarație emoționantă iubitului ei. A cântat o melodie pe care el a îndrăgit-o, piesă intitulată „Noi noaptea”, pe care artista a lansat-o cu videoclip, după moartea lui.