Live acumAsia Express - Drumul elefantului (r)
Prime Time 20:20Asia Express - Drumul elefantului (r)

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 00:00

Oana Zăvoranu cheltuie o sumă fabuloasă ca să se mențină în formă! Câți bani dă în fiecare lună

Oana Zăvoranu a dezvăluit, joi, la „Xtra Night Show”, cât cheltuie în fiecare lună pentru a se mențină în formă, fără să meargă la sală.

Oana Zăvoranu a dezvăluit, joi, la „Xtra Night Show”, cât cheltuie în fiecare lună pentru a se mențină în formă, fără să meargă la sală.

„Eu de obicei am 48 de kilograme. Acum sunt un pic dolofănică. Am 56 de kilograme. Însă, contează foarte mult și cum se pun kilogramele alea. Acum s-au pus mai OK. Ajută foarte mult masajele, tratamentele noninvazive, mai ales la femei în zona picioarelor, fund, abdomen, tratamentele faciale”, a spus Oana Zăvoranu.

„Mă duc la tratament de trei ori pe săptămână. Cred că mă costă cu totul în jur de 10.000 de euro pe lună”, a mai spus ea.

Oana Zăvoranu a explicat că în suma de 10.000 de euro pe lună intră vopsirea părului la două săptămâni, tratamente faciale, tratamente corporale, solar și creme.

Mai multe detalii, în clipul de mai sus din „Xtra Night Show”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro