Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30iUmor

XtraNightShow

VEZI EDITII INTEGRALE

Oana Zăvoranu și-a scos silicoanele, după 9 operații! Ce a determinat-o să ia această decizie

Oana Zăvoranu și-a scos silicoanele, după nouă operații la sâni. Vedeta a explicat, joi, la „Xtra Night Show”, motivul pentru care a luat această decizie.

Oana Zăvoranu și-a scos silicoanele, după nouă operații la sâni. Vedeta a explicat, joi, la „Xtra Night Show”, motivul pentru care a luat această decizie.

„N-am făcut nicio ridicare, dar nu se poate spune că sunt căzută. Cele mai mari silicoane au fost 450 de mililitri, implanul în sine, și cu ce mai aveam eu, vreo 500 de mililitri. Era imens”, a spus Oana Zăvoranu.

Ea a explicat că a renunțat la silicoane deoarece i s-a părut că ar arăta mai atrăgătoare așa.

„Am renunțat de tot pentru că la un moment dat mi-am pus niște scotch, m-am aplatizat, și mi s-a părut că sunt mai sexy așa. Sunt mai a la Naomi Campbell”, a spus Oana Zăvoranu.

Vedeta a explicat și ce intervenții și-a făcut la față.

Urmăriți clipul de mai sus din emisiunea „Xtra Night Show".

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro