Live acumFilm: Pistruiatul - Evadatul (Romania 1986)
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 00:00

Oana Zăvoranu și-a mutat pisicile într-un apartament de lux! Un motan poartă o Biblie la gât– Video

Oana Zăvoranu și-a mutat pisicile într-un apartament de lux, iar unul dintre motani poartă o zgardă cu un pandantiv în formă de Biblie la gât.

Oana Zăvoranu și-a mutat pisicile într-un apartament de lux, iar unul dintre motani poartă o zgardă cu un pandantiv în formă de Biblie la gât.

Zăvoranu are șapte pisici și a prezentat câteva dintre acestea, joi, la „Xtra Night Show”.

„3 sunt în apartamentul de sus, 4 sunt în apartamentul de jos. În apartamentul de jos e spălăorie, călcătorie, bucătărie. Un mini apartament. Şi acolo au două cămăruţe ei. Păi, nu puteam, Horăţelu, să stau cu 7 pisici în casă”, a declarat Oana Zăvoranu, pentru „Xtra Night Show".

Pisicile Oanei Zăvoranu duc o viață de lux. Recent, au fost duse la spa.

Urmăriți clipul de mai sus din emisiunea „Xtra Night Show”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro