Live acum
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 00:00

Prietenul iubitului Margheritei, dezvăluiri bombă: "Cu ajutorul a două parafe medicale făcea rețete și le vindea"

Prietenul iubitului Margheritei face dezvăluiri incredibile. Iubitul artistei ar avea două parafe medicale. Cu acestea reușea să realizeze rețete cu droguri.

Scandalul care a izbucnit după ce Margherita din Clejani a fost implicată într-un accident rutier, a cutremurat întreaga lume a showbiz-ului autohton.

Noi informații au ieșit la iveală după ce și Theodor, iubitul Margheritei a fost testat pozitiv la controlul anti-drog.

În platoul de la Xtra Night Show, a fost invitat fostul prieten al iubitului Margheritei, care a făcut dezvăluiri incredibile.

Iubitul Margheritei de la Clejani, primele declarații! Tânărul neagă toate acuzațiile care i se aduc! "Am avut o rețetă de la doctorul meu psihiatru"

"L-am cunoscut pe Theo în 2017-2018 prin desenat. La început părea un băiat ok, dar el nu prea le avea cu desenatul. La acea vreme lui Theo îi plăceau petrecerile și încerca să facă bani prin diferite metode (substanțe interzise). El încerca să se împrietenească cu acele persoane, pentru a fi promovat de ele, persoane influente, cunoscute. El nu are voie în farmaciile din București, pentru că făcea scandal, însă cu ajutorul a două parafe medicale făcea rețete și le vindea", a mărturisit prietenul iubitului Margheritei.

Iubitul Margheritei a fost prins cu un pliculeț de cannabis în mașină în 2018, iar acesta a semnat un acord de recunoaștere în schimbul unei pedepse mai blânde, respectiv a plății unei amenzi în loc de condamnare la închisoare.

Dezvăluiri șocante despre iubitul Margheritei de la Clejani! "Prepară acasă anumite substanțe. Era violent și umbla cu un electroșoc după el.”

Pentru mai multe informații, urmăriți materialul de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro