Căutare Live

Raed Arafat, informații noi și răspunsuri la întrebările legate de pandemia de Covid-19

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a vorbit la Xtra Night Show despre pandemia de Covid-19. Doctorul a adus lămuriri privind situația din țara noastră, legat de infectarea cu noul tip de coronavirus.

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a vorbit la Xtra Night Show despre pandemia de Covid-19.

Doctorul Raed Arafat a vorbit despre cercetările legate de vaccinurile împotriva Covid-19. Acestea cercetări se fac deja în mai multe țări, însă, doctorul spune că deoacamdată este prea devreme pentru a avea rezultate concrete privind un vaccind definitiv și eficient împotriva infecției cu virsusul Covid-19., depre care spune că probabil va mai dura.

Vești excelente de la Institutul Matei Balș! Trei metode de tratament împotriva Covid-19. Doctorul Adrian Marinescu explică în ce constă acestea

În ce privește valul doi de infecții cu acest tip de virus, Arafat susține că în ciuda numeroaselor teorii care circulă, ele nu pot fi luate drept adevărat deoarece nu există confrmarea.De asemenea, doctorul spune că obligația autorităților este de a lua în calcul cel mai grav scenariu pentru a putea preveni în situația în care acesta se va întâmpla.

”Am pus răul în față. Dacă nu se întâmplă acest lucru, nu înseamnă că s-a greșit”, a declarat acesta.

Sorin Bontea, dezvăluiri despre planurile familiei! Care este visul cel mai mare al juratului: "Eu i-am propus soției"

Doctorul Arafat a mai vorbit și depsre tirurile de terapie intensivă, care sunt o noutate penyru România. Au fost achiziționate patru astfel de tiruri, care urmează să ajungă în curând în țară și puse la dispoziție în caz de necesitate.

Urmăriți toate declarațiile șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, accesând clipul video de mai sus, prezentat în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Vești excelente de la Institutul Matei Balș! Trei metode de tratament împotriva Covid-19. Doctorul Adrian Marinescu exp... Din culisele emisiunii "Titani la cuțite"! Lucruri mai puțin știute despre Chefi...
Ultimele știri