XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Raluca Podea are probleme de sănătate grave! Și-a lipit dinţii cu super glue

 

Raluca Podea nu şi-a găsit iubirea după despărţirea de Florin Pastramă și are probleme grave cu dantura. Ea a spus, la Xtra Night Show, că și-a lipit un dinte cu super glue.

Fotomodelul are probleme mari cu dantura. „Aveam niște infecții și niște pungi parodontale. Am problemele acestea de când mi-am pus dinții. Am plătit câteva mii de euro. Trăiesc cu această problemă de doi ani. Dinții nu au fost bine puși”, a spus Raluca Podea, spunând că îi va acționa pe calea legală pe cei responsabili, cărora le cere să suporte noua intervenție necesară.

„Mai devreme mi-a căzut din nou un dinte și mi-l lipesc cu super glue. Nu mi se pare nici corect, nici civilizat, nici omenesc”, a mai spus Raluca Podea.

Fosta parteneră a lui Florin Pastramă a vorbit și despre intervențiile estetice pe care le are.

„Am trei intervenții de care eu am crezut că am avut nevoie. Eu am alăptat. Mi-am schimbat sânii, după care i-am vrut mai mari, iar cea de-a treia operație a fost cea cu implant fesier. Medicul mi-a spus să aleg această măsură, că este indicat spatelui meu. Am urmat și sunt foarte mulțumită”, a spus Raluca Podea.

Urmăriți clipul de mai sus din Xtra Night Show.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
50 DE ANI DE LA PRIMA ASELENIZARE

vezi mai multe