Căutare Live

Răspunsul lui Gabi Bădălău la acuzațiile Claudiei Pătrășcanu. Fosta soție îl învinuiește de fapte indecente în preajma copiilor

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu pare să se apropie de final, deși cei doi au fost la un pas să cadă la pace în urmă cu câteva săptămâni, când au petrecut împreună de ziua fiului lor.

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu pare să se apropie de final

Facebook/ Claudia Patrascanu

Acum, artista îl acuză pe fostul soț că a purtat discuții indecente în preajma copiilor doi, dar și că acesta consumă substanțe ilegale.

“Tatăl i-a forțat pe copii sa vorbească cu Bianca (n.r. Bianca Drăgușanu) pe video. Copiii au văzut-o pe Bianca în ipostaze indecente pentru că cei mici vin și îmi povestesc, mi-a confirmat și copilul cel mare și vă dați seama ca mamă cât de disperată sunt! (...) Mi-au spus direct că au vorbit cu Bianca și că Bianca era goală și că a început Bianca să vorbească cu cel mic și să-l întrebe tot felul de lucruri și l-a întrebat și pe el”, a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Citește și: Gabi Bădălău, detalii picante despre divorțul de Claudia Pătrăşcanu. Cum a reacționat femeia când a aflat de Bianca Drăgușanu

În ceea ce privește acuzația că se droghează, Gabi Bădălău a reamintit de testul care infirmă acest lucru.

”M-am dus la o clinică privată, v-am dat rezultatul cu toate ștampilele posibile de acolo. Presupun că e o instituție corectă.”, s-a apărat bărbatul care a adus, în urmă cu ceva timp, un document ce atestă faptul că nu i s-a găsit în organism urme de substanțe interzise.

Citește și: Claudia Pătrășcanu a răbufnit! Ce spune despre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „Au purtat discuții indecente în fața copiilor”

Ce spune Gabi Bădălău despre presupusele imagini cu el în preajma altui bărbat

În continuare, el a atras atenția asupra faptului că mama copiilor săi, Claudia Pătrășcanu, a cerut schimbarea tribunalului, acuzându-l că a mituit atât Protecția Copilului, cât și pe judecători.

De asemenea, el neagă vehement faptul că ar avea altă orientare sexuală, aspect pe care fosta soție l-a adus în discuție.

Citește și: Bianca Drăgușanu, la braț cu un alt bărbat. Cine este prezența masculină alături de care a luat masa, după zvonul despărțirii

”Tu ca mamă, să vii să spui că am luat copilul, că m-am dus cu un bărbat, și că a văzut copilul că eu făceam nu știu ce cu bărbatul. Mi-e scârbă și e prea josnic pentru mine să vorbesc despre lucrul ăsta.

Dacă eu sunt atât de nenorocit, drogat, homosexual și ce naiba mai inventează ea... sunt atât de multe autorități, să vină oamenii ăștia să mă lege, să-mi facă ceva. Ăsta e șantaj, eu ar trebui să mă duc la poliție.”, a mai afirmat Gabi Bădălău la emisiunea XNS.

Lecții karmice pentru fiecare zodie. Ce semne îți transmit astrele
Experiențele anilor anteriori vin ca lecții karmice pentru fiecare zodie. Acestea trebuie...
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de un început de...
Ultimele știri
x