Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 00:00

Război pe moștenire între Brigitte și fiul ei! Tânărul face dezvăluiri incredibile despre mama sa, căreia îi aduce acuzații grave! |Video

Fiul lui Briggite Patrama a făcut dezvăluiri incredibile despre mama sa, căreia îi aduce acuzații grave. Cei doi își dispută averea.

Fiul lui Brigitte Pastramă este în scandal cu mama sa, după ce aceasta l-a dat afară din casă. Tânărul a povesti în platoul de la Xtra Night Show care este de fapt, povestea lui de viață.

Povestea de viață a lui Robert Sfăt, fiul lui Brigitte! "Mi-au dat niște colegi să trag dintr-o țigarâ, mai specială, să zicem"

Fiul lui Brigitte se afla în scandal cu propria mama, după ce aceasta l-a dat afară din casă. ”Până la 13 ani m-a crescut bunica”, a spus acesta.

Baiatul a povestit ca a ramas orfan de tată de la vârsta de doi ani. De atunci și până la vârsta de 13 ani ar fi fost crescut de bunica lui, după cum declara Robert la Xtra Night Show., apoi a fost adus la București.

Fiul lui Brigitte, dat afară din casă de nenumărate ori: "Am mai dormit și pe bancă și la metrou, am dormit pe unde am apucat, nu mi-a fost rușine"

Tânărul recunoaște că a încercat o scurta perioadă de timp sa fumeze țigări interzise, dar și-ar fi dat seama ca nu este de el și ar fi renunțăt.

Robert a povestit ca a mai stat la Ilie Năstase încă șase luni după ce tenismenul ar fi divorțat de Briggite.

"El mi-a spus ca eu sunt un golan și că o să fac pușcărie,"a declarat Robert.

Fiul lui Brigitte Pastramă, declarații absolut surprinzătoare despre mama sa! "M-a dat desculț afară din casă"

Băiatul îi reproșează mamei lui ca se gândește mai mult la bani decât la el.

"Îninte de sume, gândește-te la suflet,"spunea Robert.

La Xrra NIght Show a fost publicată și declarația lui Briggite, care la rândul ei face acuzații la adresa fiului ei.

Urmăriți mai multe detalii si vedeți imagini, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Xtra Night Show.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro